Onze lessen

Bij Fither hebben we bewust gekozen voor een 30 minuten circuit training: wij vrouwen hebben drukke dag schema’s, plannen onze week strak in en willen we het liefst meerdere keren per week kort, maar krachtig, aan onze body’s werken! Inclusief onze warming-up en cooling down passen 40 minuten goed in jouw week-planning! Je kunt tijdens onze openingstijden komen wanneer je maar wilt en wij garanderen op ieder niveau goede begeleiding.

Bij Fither bieden we tevens dagelijks 3 groepslessen die je kan volgen: om 09.30 – 16.00 – 19.45 uur en zaterdag om 09.30 uur een pittige BuikBillenBenen workout! Deze groepslessen variëren wekelijks en je kunt naar wens hieraan deelnemen, zonder in te schrijven. Boek eenvoudig een proefles om het erna zelf eens uit te proberen!

Hatha Yoga

De Hatha Yoga lessen worden gedurende het gehele seizoen op woensdag van 20:45 tot 22:00 uur gegeven door de zeer ervaren docente Meriam Lansdaal. Door Hatha Yoga te beoefenen verbind je jouw lichaam en geest door middel van je adem. Dit leer je door middel van de verschillende houdingen die je tijdens haar lessen beoefent. Iedere yoga les wordt afgesloten met ontspanning.

Ben je lid van Fither dan betaal je voor deze lessen €37 per maand; de niet-leden €47 per maand. Totaal biedt Meriam ongeveer 38 lessen jaarlijks. Je bent welkom voor een proefles!

Over ons

Jouw persoonlijke gym!

Wat heb jij nodig om goed in je vel te zitten? Je lekker te voelen, fysiek en mentaal? Hart for her nodigt je uit om daar werk van te maken, door op tijd in jezelf te investeren, voor nu én later. Want hoeveel jouw omgeving ook van je vraagt: jouw gezondheid is het allerbelangrijkste.

Reviews

Deze toppers gingen jou al voor!

Benieuwd naar hoe anderen hart for her hebben ervaren? Bekijk onze testimonials van onze klanten.

Waarom fither?

Waarom fither?

30 Minuten workout,
maximaal resultaat en tegelijk tijd besparen, dat is wat wij vrouwen willen!

Bewegen

Bewegen is de basis van ons concept. Verantwoord bewegen en een manier die in jouw agenda past.

Fit

Fit worden, fit zijn en fit blijven.Is dat niet de basis om al het andere goed te kunnen doen en juist daar helpen we je bij.

Samen

Fither is er voor ons vrouwen. We helpen je bij het bereiken van je doelen, maar af en toe even bijpraten hoort er ook bij.