Over fither

Jouw persoonlijke gym!

Wat heb jij nodig om goed in je vel te zitten? Je lekker te voelen, fysiek en mentaal? Fither nodigt je uit om daar werk van te maken, door op tijd in jezelf te investeren, voor nu én later. Want hoeveel jouw omgeving ook van je vraagt: jouw gezondheid is het allerbelangrijkste.

Waarom doen we wat we doen?

Met ons feel-good trainingsprogramma geven we je de tools én aandacht om de gezonde leefstijl, die bij jou past, eigen te maken. Zo voorkom je klachten nog voordat ze ontstaan. Wij geloven in de kracht van de balans tussen lichaam en geest: dat is onze definitie van gezondheid.

In de eerste plaats kom je hier om, onder persoonlijke begeleiding, lekker te sporten. Omdat jij aan je conditie wilt werken, die blessure de baas wilt worden of gewoon: om nét zo fit te blijven als je nu al bent. Jij bepaalt waar de focus ligt. Met onze hydraulische circuittraining train je altijd op je eigen niveau aan je conditie en versterking van je spieren. Al na 40 minuten loop je vol positieve energie de deur weer uit!

Maar Fither is meer dan alleen een sportclub. Leden omschrijven onze club als een veilige, gezellige bubbel. Een plek waar je écht jezelf kunt zijn, waar je stoom af kunt blazen als dat nodig is en kunt lachen als je daar zin in hebt. Dankzij de kleinschalige opzet ben je bij Fither alles behalve een nummer: we weten wat jij nodig hebt.

Waarom fither?

Waarom fither?

30 Minuten workout,
maximaal resultaat en tegelijk tijd besparen, dat is wat wij vrouwen willen!

Bewegen

Bewegen is de basis van ons concept. Verantwoord bewegen en een manier die in jouw agenda past.

Fit

Fit worden, fit zijn en fit blijven.Is dat niet de basis om al het andere goed te kunnen doen en juist daar helpen we je bij.

Samen

Fither is er voor ons vrouwen. We helpen je bij het bereiken van je doelen, maar af en toe even bijpraten hoort er ook bij.

Jouw coaches

Onze coaches hebben veel kennis en ervaring in huis, toegespitst op voeding, het vrouwelijk lichaam en mentale gezondheid. Dus heb je vragen over een gezond voedingspatroon, kamp je met specifieke klachten of wil je ander advies? Wij helpen je verder.

Met Fither motiveren we steeds meer vrouwen om de balans tussen lichaam en geest de aandacht te geven die het verdient. En op die manier echt voor zichzelf te kiezen.

Klantreview

Elsbeth

Ik ben sinds juni 2022 lid en kom 2 à 3 keer per week naar Fither. Ik merk nu ook dat ik veel meer ritme en structuur heb!

Anne

Ik heb eerder een personal trainer gehad, maar bij Fither heb ik écht het idee dat ik gezien wordt en zie ik ook progressie maak.

Yvette

Alweer 14 jaar lid bij Fither! Ik vind het erg fijn dat het kleinschalig is en ik altijd de juiste persoonlijke begeleiding krijg.

Jouw gezondheid is het aller
belangrijkste.

Neem die stap en boek nu jouw eerste proefles bij Fither!

Volg ons op

Instagram & Facebook!

Fither is meer dan alleen een sportclub. Leden omschrijven onze club als een veilige, gezellige bubbel. Een plek waar je écht jezelf kunt zijn, waar je stoom af kunt blazen als dat nodig is en kunt lachen als je daar zin in hebt. Dankzij de kleinschalige opzet ben je bij Fither alles behalve een nummer: we weten wat jij nodig hebt.

Onze coaches hebben veel kennis en ervaring in huis, toegespitst op voeding, het vrouwelijk lichaam en mentale gezondheid. Dus heb je vragen over een gezond voedingspatroon, kamp je met specifieke klachten of wil je ander advies? Wij helpen je verder. Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons op Instagram of Facebook.